Contact

Vrei să mă întrebi ceva, să faci un schimb de link-uri , să sponsorizezi un concurs sau să scriu un articol? Îmi poți lăsa un mesaj aici.

Dacă vrei , îmi poți scrie și pe adresa de e-mail simona_alx@yahoo.com.

Cu drag,

Simona.

30 de gânduri despre „Contact

 1. Simona, vezi că ai o mică problemă tehnică cu bannerul PAGE RANK (instalat de tine în sidebar) care arată ce calificativ îți oferă Google pentru blogul tău. Am verificat și văd că ai PR3 dar nu-ți funcționează linkul de sub banner adică dacă dai un click pe banner nu se intâmplă nimic, nu se produce direcționarea spre site-ul http://www.prchecker.info/ așa cum ar fi normal. Acest lucru este un dezavantaj în sensul că dacă cineva dorește să vadă ce page rank ai, nu poate face această verificare printr-un simplu click pe bannerul instalat de tine în sidebar și este obligat să intre direct pe http://www.prchecker.info/ (practic, pierde ceva timp deși s-ar putea preveni acest lucru)

  Părerea mea este că ai o eroare a codului HTML deci e bine să ți-l verifici ca să vezi unde e greșit, eventual intri pe http://www.prchecker.info/ și îți iei din nou codul HTML corect pentru blogul tău.

  Eu am avut mult timp PR3 ca și tine dar acum Google mi l-a scăzut la PR2 din cauză că am fost obligat să fac niște modificări pe blog și asta duce inevitabil la scăderea temporară a PR-ului.
  Oricum, important e că am reușit să-mi cumpăr domeniu web propriu chiar dacă acest lucru a afectat și afectează temporar page rank-ul blogului meu… Succes în continuare !

  • Nu am observat că nu merge! Nu am dat o așa mare importanță PR-ului și probabil, de aceea nu mi-am dat seama că e o problemă.
   Mi-am dat seama că nu reprezintă un avantaj faptul că am Pr 3.Nu s-a schimbat nimic de când am trecut de la 0 la 3.Mă bucur că ti-ai cumpărat domeniu, chiar dacă ți-a afectat PR! Urmează să îmi iau și eu !În curând, sper! 🙂

Lasă-mi un comentariu.......

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s